Recept za nagradni konkurs: Posna trpeza za svačiji ukus
Sastojci
Za 1 osoba
Lososa
300 g
fileta lososa
100 g
rukole
200 g
prokleja
1 komad/a
soka od limuna
1 kafena kašičica
soli
1 supena kašika
maslinovog ulja
1 kafena kašičica
belog luka u prahu
Priprema
Priprema
File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte,a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno.
Recept za nagradni konkurs: Posna trpeza za svačiji ukus
Sastojci
Za 1 osoba
300 g fileta lososa
100 g rukole
200 g prokleja
1 komad/a soka od limuna
1 kafena kašičica soli
1 supena kašika maslinovog ulja
1 kafena kašičica belog luka u prahu
Priprema
Priprema
File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte,a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno.