Sastojci

Za 16 osoba

Za pripremu

1 pakovanje/a C Oblande

8 komada jaja

200 gr kristal šećera

150 gr mlevenih oraha

150 gr mlevenog keksa

200 gr čokolade za kuvanje

250 gr margarina

2 kašike ulja

Naši proizvodi

Priprema

Za pripremu braon fila

Za čokoladni fil umutite čvrst sneg od belanaca. Nastavite mućenje uz postepeno dodavanje kristal šećera. Dodajte mleveni keks i mlevene orahe pa lagano promešajte. Otopite 100 gr čokolade na pari, dodajte u fil i promešajte.

Za pripremu žutog fila

Za pripremu žutog fila žumanca, šećer u prahu, vanilin šećer uz stalno mešanje skuvajte na pari. 200 gr margarina penasto umutite pa dodajte u prohlađen žuti fil.

Za slaganje oblandi

Uzmite jedan list oblande pa ga premažite čokoladnim filom, preklopite drugim listom oblandepa ga premažite žutim filom, zatim list oblande pa čokoladni fil, list oblande pa žuti fil i na kraju završite listom oblande.

Za finalni postupak

Za glazuru otopite 100 gr čokolade na pari, dodajte 2 kašike ulja i 50 gr margarina iseckanog na kockice. Dobro promešajte i prelijte preko poslednjeg lista oblande. Isecite po želji na pravougaonike ili romboide.