Operite dve srednje glavice crnog luka, ne cistite ga, zasecite i sa jedne i sa druge strane malo da bi se luk bolje skuvao. Nalite 1 l vode I na tihoj vatri kuvajte dok pola tecnosti ne uvri! Procedite I po zelji u prohladjen caj dodajte limuna ili meda (nije obavezno). Pite topao caj 2-3 puta dnevno po 250 grama.
Sastojci
Za 2 osoba
2 komad/a crni luk
1 l vode
1 komad/a limuna
/ / Med
Priprema
Priprema
Operite dve srednje glavice crnog luka, ne cistite ga, zasecite i sa jedne i sa druge strane malo da bi se luk bolje skuvao. Nalite 1 l vode I na tihoj vatri kuvajte dok pola tecnosti ne uvri! Procedite I po zelji u prohladjen caj dodajte limuna ili meda (nije obavezno). Pite topao caj 2-3 puta dnevno po 250 grama.