Puding i gustin razmutiti sa malo vode. 1 l vode sa šećerom staviti da provri. Tu ukuvati puding i gustin. Kakao isto pomešati sa malo vode. Skuvanu puding masu podeliti na 3 jednaka dela. Prva masa ostaje žuta u drugoj dodati nekoliko kapi ekstrakta od jagoda, a u trećoj dodati razmućeni kakao i ukuvati još malo. Silikonske plehove ovlažiti pomalo vodom i nanositi jedan po jedan sloj sledećim redosledom: žuti, crveni i na kraju braon.
Recept za nagradni konkurs: Posna trpeza za svačiji ukus
Sastojci
Za 6 osoba
1 kesica/e C Puding sa ukusom vanilina
100 ml Soka od narandže
1 l Vode
13 supena kašika C Šećer u prahu 250g
7 supena kašika Dr. Oetker Gustin
5 supena kašika C Slatki kakao
4 nekoliko Ekstrakta od jagode
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Puding i gustin razmutiti sa malo vode. 1 l vode sa šećerom staviti da provri. Tu ukuvati puding i gustin. Kakao isto pomešati sa malo vode. Skuvanu puding masu podeliti na 3 jednaka dela. Prva masa ostaje žuta u drugoj dodati nekoliko kapi ekstrakta od jagoda, a u trećoj dodati razmućeni kakao i ukuvati još malo. Silikonske plehove ovlažiti pomalo vodom i nanositi jedan po jedan sloj sledećim redosledom: žuti, crveni i na kraju braon.