Za 4 osoba
10 komad/a pilećih džigerica
10 komad/a bubaca
10 komad/a srca
2 kafena kašičica vegete
po ukusu biber
1/2 kafena kašičica aleve slatke paprike
1/2 kafena kašičica belog luka u prahu
seckano lišće peršuna i mirođije
Priprema
Pileće iznutrice lepo oprati, staviti u posudu i naliti hladnim mlekom.
Ostaviti da odstoji pola sata.
Nakon toga dobro isprati.
Staviti sve začine, promešati i ostaviti da odstoji 10-ak minuta.
Poredjati u kesu za pečenje, izbušiti je na nekoliko mesta i staviti u tepsiju.
Naliti vodom i staviti da se peče.
Kada omekšaju izvaditi iz kese i posuti seckanim peršunom i mirođijom.
Sastojci
Za 4 osoba
10 komad/a pilećih džigerica
10 komad/a bubaca
10 komad/a srca
2 kafena kašičica vegete
po ukusu biber
1/2 kafena kašičica aleve slatke paprike
1/2 kafena kašičica belog luka u prahu
seckano lišće peršuna i mirođije
Priprema
Priprema
Pileće iznutrice lepo oprati, staviti u posudu i naliti hladnim mlekom.
Ostaviti da odstoji pola sata.
Nakon toga dobro isprati.
Staviti sve začine, promešati i ostaviti da odstoji 10-ak minuta.
Poredjati u kesu za pečenje, izbušiti je na nekoliko mesta i staviti u tepsiju.
Naliti vodom i staviti da se peče.
Kada omekšaju izvaditi iz kese i posuti seckanim peršunom i mirođijom.