Naseckamo meso, crni i beli luk i so. Dinstamo do raspadanja (bukvalno 😂) . Dodamo paradajz sos, ukrčkamo još malo. Ako volite da bude više tečnosti, dolijte vode ili još paradajz sosa. Po želji zapržiti.
Rižoto
Skuvamo pirinač u grašak zajedno. Kada je skuvano dodamo puter i propržimo. Dodamo začine!
Sastojci
Za 6 osoba
1 kg Seckano meso
5 komad/a Crni luk
2 komad/a Beli luk
1,5 dl Paradajz sos
Po želji malo Začini
200 g Pirinač
50 g Puter
Šaka komad/a Grašak
2 kafena kašičica Vegeta
Priprema
Gulaš
Naseckamo meso, crni i beli luk i so. Dinstamo do raspadanja (bukvalno 😂) . Dodamo paradajz sos, ukrčkamo još malo. Ako volite da bude više tečnosti, dolijte vode ili još paradajz sosa. Po želji zapržiti.
Rižoto
Skuvamo pirinač u grašak zajedno. Kada je skuvano dodamo puter i propržimo. Dodamo začine!
Tagovi