Za 4 osoba
1 pakovanje/a Njoke, posne
1 malo Maslinovog ulja
1 supena kašika Brašno T-500
1/2 l Sok od paradajza
1 nekoliko Biber, peršun, bosiljak
Priprema
Skuvajte njoke uobičajeno.
Na ulju ispržite brašno i polako sipajte sok od paradajza uz mešanje da se ne naprave grudvice.
Neka bude ređi sos jer će se zgusnuti kad dodate njoke. Kuvajte još desetak minuta i začinite po ukusu.
Recept za nagradni konkurs: Posna trpeza za svačiji ukus
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje/a Njoke, posne
1 malo Maslinovog ulja
1 supena kašika Brašno T-500
1/2 l Sok od paradajza
1 nekoliko Biber, peršun, bosiljak
Priprema
Priprema
Skuvajte njoke uobičajeno.
Na ulju ispržite brašno i polako sipajte sok od paradajza uz mešanje da se ne naprave grudvice.
Neka bude ređi sos jer će se zgusnuti kad dodate njoke. Kuvajte još desetak minuta i začinite po ukusu.
Tagovi