Za 4 osoba
500 g Svinjsko meso
500 g Krompir
200 g Šargarepa
2 supena kašika Začin
50 ml Ulje
- malo C Soda bikarbona
2 veza Blitva
1 supena kašika Kiselo mleko
Priprema
Meso iseći.
Krompir i šargarepu oljuštiti i iseći.
Sve pomešati sa uljem, začinom i sodom bikarbonom.
Peći.
Blitvu obariti, ocediti, pomešati sa kiselim mlekom i izblendirati.
Servirati.
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Svinjsko meso
500 g Krompir
200 g Šargarepa
2 supena kašika Začin
50 ml Ulje
- malo C Soda bikarbona
2 veza Blitva
1 supena kašika Kiselo mleko
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Meso iseći.
Krompir i šargarepu oljuštiti i iseći.
Sve pomešati sa uljem, začinom i sodom bikarbonom.
Peći.
Blitvu obariti, ocediti, pomešati sa kiselim mlekom i izblendirati.
Servirati.
Tagovi