Za 6 osoba
100 g Čajna kobasica
100 g Kulen
100 g Panceta
100 g Domaća slanina
100 g Šampinjoni
50 g Kačkavalj
50 g Pileći parizer
Malo Origano
Malo Biber
5 komad/a Feferona
Priprema suvomesnatog
Iseći na tanko pancetu,domaću slaninu,čajnu kobasicu i kulen.
Priprema šampinjona
Oprati i očistiti šampinjone.Puniti ih seckanim kačkavaljem i seckanim parizerom.
Zapeći ih u rerni na 150°C ,ne dugo,samo dok ne omekšaju i dok se kačkavalj ne istopi.
Izvaditi ih i posuti po njima origano i biber,po ukusu.
Serviranje
Na dasci sve lepo poslužiti i dekorisati po želji.Dodati sa strane par feferona.
Prijatno! 😊
Recept za nagradni konkurs: Ukusi ispunjeni čarolijom
Sastojci
Za 6 osoba
100 g Čajna kobasica
100 g Kulen
100 g Panceta
100 g Domaća slanina
100 g Šampinjoni
50 g Kačkavalj
50 g Pileći parizer
Malo Origano
Malo Biber
5 komad/a Feferona
Priprema
Priprema suvomesnatog
Iseći na tanko pancetu,domaću slaninu,čajnu kobasicu i kulen.
Priprema šampinjona
Oprati i očistiti šampinjone.Puniti ih seckanim kačkavaljem i seckanim parizerom.
Zapeći ih u rerni na 150°C ,ne dugo,samo dok ne omekšaju i dok se kačkavalj ne istopi.
Izvaditi ih i posuti po njima origano i biber,po ukusu.
Serviranje
Na dasci sve lepo poslužiti i dekorisati po želji.Dodati sa strane par feferona.
Prijatno! 😊
Tagovi