Recept za nagradni konkurs: Ukusi ispunjeni čarolijom

Sastojci

Za 6 osoba

Doručak

100 g Čajna kobasica

100 g Kulen

100 g Panceta

100 g Domaća slanina

100 g Šampinjoni

50 g Kačkavalj

50 g Pileći parizer

Malo Origano

Malo Biber

5 komad/a Feferona

Priprema

Priprema suvomesnatog

Iseći na tanko pancetu,domaću slaninu,čajnu kobasicu i kulen.

Priprema šampinjona

Oprati i očistiti šampinjone.Puniti ih seckanim kačkavaljem i seckanim parizerom.

Zapeći ih u rerni na 150°C ,ne dugo,samo dok ne omekšaju i dok se kačkavalj ne istopi.

Izvaditi ih i posuti po njima origano i biber,po ukusu.

Serviranje

Na dasci sve lepo poslužiti i dekorisati po želji.Dodati sa strane par feferona.

Prijatno! 😊