Za 4 osoba
1 kg teletine
4 komad/a krompira
4 kugle kajmaka
1 supena kašika soli
1 kafena kašičica bibera
1 glavica crnog luka
Telerina sa krompirom i kajmakom
Prodinstati cistno seckani crni luk.
Staviti teletinu i krompir.
Krompir očistiti i iseći na krupnije komade.
Začiniti.
Staviti u rernu da se prodinstano još malo peče.
Izvaditi kada je sve potpuno mekano.
Dodati preko kugle kajmaka.
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg teletine
4 komad/a krompira
4 kugle kajmaka
1 supena kašika soli
1 kafena kašičica bibera
1 glavica crnog luka
Priprema
Telerina sa krompirom i kajmakom
Prodinstati cistno seckani crni luk.
Staviti teletinu i krompir.
Krompir očistiti i iseći na krupnije komade.
Začiniti.
Staviti u rernu da se prodinstano još malo peče.
Izvaditi kada je sve potpuno mekano.
Dodati preko kugle kajmaka.
Tagovi