Za 4 osoba
500 g Pilećeg belog mesa
400 g Šampinjoni
200 ml Krem za kuvanje
2 Čena Beli luk
Po ukusu Zacin
Priprema
Belo meso iseći i isprziti da malo poruku.
Pecurke oprati i iseći zatim dinstati. Dodati iseckani beli luk zato krem za kuvanje i ostaviti 5-10 min zatim dodati prethodno isprzeno belo meso i pomešati sa sosom.
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Pilećeg belog mesa
400 g Šampinjoni
200 ml Krem za kuvanje
2 Čena Beli luk
Po ukusu Zacin
Priprema
Priprema
Belo meso iseći i isprziti da malo poruku.
Pecurke oprati i iseći zatim dinstati. Dodati iseckani beli luk zato krem za kuvanje i ostaviti 5-10 min zatim dodati prethodno isprzeno belo meso i pomešati sa sosom.