Za 6 osoba
1 kg ociscenog graska
1 komad/a crni luk
2 supena kašika masti
/ malo soli
/ malo suvi zacini
/ malo seckanog persunovog lista i mirodjije
Priprema
Ociscen grasak stavite u posudu za kuvanje, odoajte 2 dl vode, masti, soli i iseckanu glavicu crnog luka.
Ja sam ovog puta dodala suseno povrce, ali u sezoni stavljam sveze.
Kuvajte na umerenoj temperaturi dok se grasak ne skuva.
Pri kraju dodajte persunovo lisce i mirodjiju.
Prijatno!
Sastojci
Za 6 osoba
1 kg ociscenog graska
1 komad/a crni luk
2 supena kašika masti
/ malo soli
/ malo suvi zacini
/ malo seckanog persunovog lista i mirodjije
Priprema
Priprema
Ociscen grasak stavite u posudu za kuvanje, odoajte 2 dl vode, masti, soli i iseckanu glavicu crnog luka.
Ja sam ovog puta dodala suseno povrce, ali u sezoni stavljam sveze.
Kuvajte na umerenoj temperaturi dok se grasak ne skuva.
Pri kraju dodajte persunovo lisce i mirodjiju.
Prijatno!