Recept za nagradni konkurs: Ukusi ispunjeni čarolijom
Sastojci
Za 3 osoba
Potrebno je
400 g
Ćurećeg filea
10 Koluta
Mocarela sira
2 Kom
Paradajza
1 Po ukusu
So, biber
1 Šoljica
Konjaka
1 Po potrebi
Maslinovo ulje
Servirati uz
1 Po želji
Pomfrit, povrće
Priprema
Priprema
Dinstajte ćureći file, isečen na šnicle, na laganoj vatri u maslinovom ulju. Dodajte so, biber. Kad meso počne da rumeni, dodajte konjak. Kuvajte još 5 minuta, a zatim stavite šnicle na pleh, na papir za pečenje. Stavite na svaku šniclu kolut paradajza i listić sira. Pecite u zagrejanoj rerni 10 minuta. Služite uz povrće. Možete sa služite servirajući meso pa paradajz pa mocarelu pa opet meso, paradajz pa mocarela...i tako poredjati u veknu. Prijatno
Recept za nagradni konkurs: Ukusi ispunjeni čarolijom
Sastojci
Za 3 osoba
400 g Ćurećeg filea
10 Koluta Mocarela sira
2 Kom Paradajza
1 Po ukusu So, biber
1 Šoljica Konjaka
1 Po potrebi Maslinovo ulje
1 Po želji Pomfrit, povrće
Priprema
Priprema
Dinstajte ćureći file, isečen na šnicle, na laganoj vatri u maslinovom ulju. Dodajte so, biber. Kad meso počne da rumeni, dodajte konjak. Kuvajte još 5 minuta, a zatim stavite šnicle na pleh, na papir za pečenje. Stavite na svaku šniclu kolut paradajza i listić sira. Pecite u zagrejanoj rerni 10 minuta. Služite uz povrće. Možete sa služite servirajući meso pa paradajz pa mocarelu pa opet meso, paradajz pa mocarela...i tako poredjati u veknu. Prijatno
Tagovi