Skuvajte kukuruz. Ocedite ga. Od 3 dl vode ostavite malo i dodajte gustin a ostalu vodu stavite da se kuva. Posolite. Kada prokljuca postepeno dodajte gustin i dobro ukuvajte. Zatim sklonite i dodajte margarin.
2
Tunjevinu ocedite od ulja. U kukuruz dodajte so a u tunjevjnu biber.
3
U ohladjeni fil postepeno dodajte majonez.
4
Fil podelite na 3 dela.
5
Jedan deo staviti u kukuruz, drugi u tunjevinu a treci deo za premazivanje. Fil od kukuruza i tunjevine podelite na 3 dela.
6
Kore filujte po 3 puta filom od tunjevine i kukuruzom. Premazite filom i pospite kackavaljem.
Recept za nagradni konkurs: Ukusi ispunjeni čarolijom
Sastojci
Za 5 osoba
1 pakovanje/a Slanih rozen kora
3 dl Vode
4 supena kašika Dr. Oetker Gustin
250 g Posnog majoneza
100 g Posnog margarina
2 konzerve Tunjevine od 160g
450 g Kukuruza secerca
1 kafena kašičica Aleve paprike
150 g Posnog kackavalja
Naši proizvodi
Priprema
1
Skuvajte kukuruz. Ocedite ga. Od 3 dl vode ostavite malo i dodajte gustin a ostalu vodu stavite da se kuva. Posolite. Kada prokljuca postepeno dodajte gustin i dobro ukuvajte. Zatim sklonite i dodajte margarin.
2
Tunjevinu ocedite od ulja. U kukuruz dodajte so a u tunjevjnu biber.
3
U ohladjeni fil postepeno dodajte majonez.
4
Fil podelite na 3 dela.
5
Jedan deo staviti u kukuruz, drugi u tunjevinu a treci deo za premazivanje. Fil od kukuruza i tunjevine podelite na 3 dela.
6
Kore filujte po 3 puta filom od tunjevine i kukuruzom. Premazite filom i pospite kackavaljem.