Za 2 osoba
1/2 kg krompira
1/2 kg roštiljskih kobasica
1 supena kašika ulja
1 dl vode
1 supena kašika svinjske masti
Priprema
Tiganj premazati uljem, pa poredjati kobasice.
Izbušiti ih na par mesta.
Okretati ih dok ne puste sopstvenu tečnost, pa dodati vodu.
Poklopiti i dinstati.
Kada tečnost ispari dodati mast i pržiti ih sa svih strana, dok ne porumene.
Izvaditi ih na tanjir.
U tiganj dodati još masti.
Krompir oljuštiti i iseći na kriške pa pržiti.
Sastojci
Za 2 osoba
1/2 kg krompira
1/2 kg roštiljskih kobasica
1 supena kašika ulja
1 dl vode
1 supena kašika svinjske masti
Priprema
Priprema
Tiganj premazati uljem, pa poredjati kobasice.
Izbušiti ih na par mesta.
Okretati ih dok ne puste sopstvenu tečnost, pa dodati vodu.
Poklopiti i dinstati.
Kada tečnost ispari dodati mast i pržiti ih sa svih strana, dok ne porumene.
Izvaditi ih na tanjir.
U tiganj dodati još masti.
Krompir oljuštiti i iseći na kriške pa pržiti.