Za 4 osoba
po potrebi so, voda i brašno
1/2 kg mlevenog mesa
3 glavice crnog luka
po ukusu so i biber
Priprema
Fil: Na ulju propržiti sitno seckan crni luk.
Dodati meso i kada se izdinsta začiniti po ukusu.
Od brašna, soli i vode umesiti mekše testo.
Podeliti na jufkice, dobro ih pouljiti i ostaviti da odstoje 20-ak minuta.
Malo ih rastanjiti rukama, pa ih razvući preko celog stola što tanje.
Preko rasporediti fil od mesa i urolati.
Rolate redjati u podmazan plek.
Ispeći.
Recept za nagradni konkurs: Podelite recepte za najukusnije testo
Sastojci
Za 4 osoba
po potrebi so, voda i brašno
1/2 kg mlevenog mesa
3 glavice crnog luka
po ukusu so i biber
Priprema
Priprema
Fil: Na ulju propržiti sitno seckan crni luk.
Dodati meso i kada se izdinsta začiniti po ukusu.
Od brašna, soli i vode umesiti mekše testo.
Podeliti na jufkice, dobro ih pouljiti i ostaviti da odstoje 20-ak minuta.
Malo ih rastanjiti rukama, pa ih razvući preko celog stola što tanje.
Preko rasporediti fil od mesa i urolati.
Rolate redjati u podmazan plek.
Ispeći.