Kvasac, staviti u malo tople vode, da nadodje, dodati secer. U vanglici, staviti brasno, so, nadosli kvasac, dodati vodu, i zamesiti testo. Staviti, da nadodje. Kada testo nadodje, premesiti, i opet da nadodje. Kada testo nadodje, napraviti jufku, nasarati je, staviti, u podmazanu tepsiju, staviti da nadodje, i peci u zagrejanoj relni.
Recept za nagradni konkurs: Podelite recepte za najukusnije testo
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg Brasno
1 kesica/e Dr. Oetker Suvi pekarski kvasac
2 kafena kašičica Secer
600 g Voda
2 kafena kašičica So
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Kvasac, staviti u malo tople vode, da nadodje, dodati secer. U vanglici, staviti brasno, so, nadosli kvasac, dodati vodu, i zamesiti testo. Staviti, da nadodje. Kada testo nadodje, premesiti, i opet da nadodje. Kada testo nadodje, napraviti jufku, nasarati je, staviti, u podmazanu tepsiju, staviti da nadodje, i peci u zagrejanoj relni.
Tagovi