1 Malo
Soja sosa, bibera, soli, wok začin, đumbir u prahu
Priprema
Priprema
U dubljem tiganju na malo ulja propržiti kinesku mešavinu povrća. Začiniti. Prženje traje par min uz mešanje samo da omekša šargarepa ili stabljike bambusa - zavisi koje tvrdje povrće ima mešavini. Kad je gotovo dodati soja sos i pomešati. Skloniti sa vatre da se ogladi. Kad je ohladjeno dodati tunjevinu iz konzerve bez ulja. Ako ne volite sosja sos može i bez njega, lep je ukus. Uživajte!
Sastojci
Za 4 osoba
1 Kesica Kineska zamrznuta mešavina
1 Kom Tunjevine
1 Malo Soja sosa, bibera, soli, wok začin, đumbir u prahu
Priprema
Priprema
U dubljem tiganju na malo ulja propržiti kinesku mešavinu povrća. Začiniti. Prženje traje par min uz mešanje samo da omekša šargarepa ili stabljike bambusa - zavisi koje tvrdje povrće ima mešavini. Kad je gotovo dodati soja sos i pomešati. Skloniti sa vatre da se ogladi. Kad je ohladjeno dodati tunjevinu iz konzerve bez ulja. Ako ne volite sosja sos može i bez njega, lep je ukus. Uživajte!
Tagovi