Za 4 osoba
1 kg Pilećih krilaca
2 supena kašika Ulje
1 supena kašika Začin za piletinu
Priprema
Pileća krilca oprati, ocediti i uvaljati u začin za piletinu (ili posoliti po ukusu).
U tiganj sipati ulje, poredjati krilca, poklopiti i pržiti dok ne porumene. Okrenuti ih da se zapeče i druga strana.
Poslužiti uz salatu ili prilog po želji
Recept za nagradni konkurs: Podelite recepte za najukusnije testo
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg Pilećih krilaca
2 supena kašika Ulje
1 supena kašika Začin za piletinu
Priprema
Priprema
Pileća krilca oprati, ocediti i uvaljati u začin za piletinu (ili posoliti po ukusu).
U tiganj sipati ulje, poredjati krilca, poklopiti i pržiti dok ne porumene. Okrenuti ih da se zapeče i druga strana.
Poslužiti uz salatu ili prilog po želji
Tagovi