1 Po ukusu
Slatka aleva, dimnjena aleva, so, vegeta, biber
1 Kom
Crnog luka
1 Malo
Ulja
Priprema
Priprema
Proprziti iseckano meso sa crnim lukom. Kad je skoro gotovo izvaditi iz tiganja. U šerpu sa vodom dodati boraniju i ostaviti da se kuva. Kad omeksa dodati tanko na kolutive iseckanu sargarepu i začiniti. Dodati posle 10min i proprzeno meso. Poklopiti i ostaviti da meso omeksa i sve bude skuvano. Po zelji dodati malo ulja. Ja nisam jer je samo meso imalo ulja od przenja. Prijatno!
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Boranije
1 Kom Šargarepe
400 g Junetine
2 Čena Belog luka ili b.luka u prahu
1 Po ukusu Slatka aleva, dimnjena aleva, so, vegeta, biber
1 Kom Crnog luka
1 Malo Ulja
Priprema
Priprema
Proprziti iseckano meso sa crnim lukom. Kad je skoro gotovo izvaditi iz tiganja. U šerpu sa vodom dodati boraniju i ostaviti da se kuva. Kad omeksa dodati tanko na kolutive iseckanu sargarepu i začiniti. Dodati posle 10min i proprzeno meso. Poklopiti i ostaviti da meso omeksa i sve bude skuvano. Po zelji dodati malo ulja. Ja nisam jer je samo meso imalo ulja od przenja. Prijatno!
Tagovi