U manji sud dobro izmešajte puding, 2 kašike gustina i 2 dl mleka pa dodajte u ostatak provrelog mleka sa vanilin šećerom. Kuvajte uz mešanje i kada se zgusne dodajte čokoladu. Kada se istopi sklonite sa vatre, pokrijte stankom providnom folijom i ostavite da se hladi.
U mlak puding dodajte puter i sve dobro izmutite mikserom.
Sastojci
Za 9 osoba
7 dl mleka
2 kesice C Puding za torte i kolače sa ukusom vanilina
5 kašike šećera
2 kašike Dr. Oetker Gustin
2 kesice Dr. Oetker Vanilin šećer
oko 50 gr bele čokolade
125 gr putera
Naši proizvodi
Priprema
pudinga:
U manji sud dobro izmešajte puding, 2 kašike gustina i 2 dl mleka pa dodajte u ostatak provrelog mleka sa vanilin šećerom. Kuvajte uz mešanje i kada se zgusne dodajte čokoladu. Kada se istopi sklonite sa vatre, pokrijte stankom providnom folijom i ostavite da se hladi.
U mlak puding dodajte puter i sve dobro izmutite mikserom.
Tagovi