Za 4 osoba
1 pakovanje zeleni
1 komad/a pilećih leđa
1 komad/a crnog luka
1 supena kašika zacina C
1-1,5 l vode
100 g domaćih rezanaca
Domaća supa sa rezancima
Staviti pileća leđa i očišćenu zelen u vodu.
Luk očistiti i iseći na kolutove i ispeći malo.
Dodati u vodu.
Pustiti da se kuva dok se povrće ne skuva.
Izvaditi leđa, možete skinuti mesa ako ima.
Dodati začin C i rezance i kuvati jos 5-10 min.
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje zeleni
1 komad/a pilećih leđa
1 komad/a crnog luka
1 supena kašika zacina C
1-1,5 l vode
100 g domaćih rezanaca
Priprema
Domaća supa sa rezancima
Staviti pileća leđa i očišćenu zelen u vodu.
Luk očistiti i iseći na kolutove i ispeći malo.
Dodati u vodu.
Pustiti da se kuva dok se povrće ne skuva.
Izvaditi leđa, možete skinuti mesa ako ima.
Dodati začin C i rezance i kuvati jos 5-10 min.
Tagovi