Sastojci

Za 4 osoba

Testo:

Pola l Vode

2 Kasicice Soli

Onoliko g Brasna koliko je potrebno da se zamesi testo koje se ne lepi

5 Komada Jaja

2 Kriske Sira

Nekoliko Kasika Masti

Priprema

Priprema:

U posudu sipati vodu i so pa postepeno dodavati brasno dok se ne zamesi glatko testo koje se ne lepi. Od testa formirati loptice i redjati na posluzavnik, na svaku lopticu odozgore staviti mast pokriti providnom folijom i ostaviti jedno pola sata da odmori i da testo upije mast.

Priprema:

U drugoj posudi pomesati jaja i sir. Posle pola sata staviti jednu lopticu preko druge i razvuci oklagijom debljine milimetar.

Priprema:

Dodati jaja i sir po sredini i preklopiti. Za to vreme u tiganj staviti mast da se ugreje. (Tiganj treba biti pun masti)

Priprema:

Preklopiti sa svih strana.

Priprema:

Kada se mast dobro ugrejala prziti sa jedne i druge strane dok testo ne porumeni.

Prijatno! 😊