Testo zamesiti tako da bude meko i lepljivo za prste, zato ce te ga ravnati u plehu za pecenje vlaznim rukama.
Fil
Filovi mogu biti razni, kod nas se uobicaio:seckana sunkarica, izdrobljen sir, rendani kackavalj ili prarmezan, jaja (celo razbijeno pa se ispece zajedno sa svim ostalim sastojcima)i preliv od paradajza (ukupno 3 dcl) : 2 kasike kecapa1/2 kafene soljice ulja1 kasika origana ikuvanog paradajza da sve zajedno bude 3 dcl!!!
Pecenje
Pleh namazite uljem. Meko testo vlaznim rukama stavljajte na dno tako da celo bude pokriveno, od gore poredjajte fil, razbite jaja, prelite prelivom od paradajza i pecite.
Sastojci
Za 20 osoba
2 dl jogurta
1 komad/a jaje
1 kesica/e C Prašak za pecivo
2-3 case brasna
1/2 case ulja
1 kafena kašičica soli
/ / seckana sunkarica
/ / sir
/ / parmezan
1 komad/a jaja
2 supena kašika kecapa
1/2 kafene soljice male ulja
1 supena kašika origano
/ po potrebi kuvani paradajz
Naši proizvodi
Priprema
Priprema testa
Testo zamesiti tako da bude meko i lepljivo za prste, zato ce te ga ravnati u plehu za pecenje vlaznim rukama.
Fil
Filovi mogu biti razni, kod nas se uobicaio:seckana sunkarica, izdrobljen sir, rendani kackavalj ili prarmezan, jaja (celo razbijeno pa se ispece zajedno sa svim ostalim sastojcima)i preliv od paradajza (ukupno 3 dcl) : 2 kasike kecapa1/2 kafene soljice ulja1 kasika origana ikuvanog paradajza da sve zajedno bude 3 dcl!!!
Pecenje
Pleh namazite uljem. Meko testo vlaznim rukama stavljajte na dno tako da celo bude pokriveno, od gore poredjajte fil, razbite jaja, prelite prelivom od paradajza i pecite.
Uzivajte uz recept Mirinih zanimacija <3