Na dno staviti mast i neki komad mesa,pa slagati jedno uz drugo meso i krupnije komade kupusa. Povremeno i začine. Završite kupusom,sipajte čašu vode i na lagano krčkajte pošto provri.
Skuvati je kad i kupus i meso budu mekani
Ugrejte mast i dodajte alevu i brzo prelijte preko kipućeg kupusa. Ostavite da još malo kuva bez poklapanja.
Sastojci
Za 6 osoba
2 komad/a Kiseli kupus
600 g Dimljena špic rebra
200 g Slanina
2 supena kašika Svinjska mast
1 nekoliko Beli,luk,biber,lovor,aleva
3 supena kašika Svinjska mast
2 supena kašika Aleva paprika
Priprema
Priprema
Na dno staviti mast i neki komad mesa,pa slagati jedno uz drugo meso i krupnije komade kupusa. Povremeno i začine. Završite kupusom,sipajte čašu vode i na lagano krčkajte pošto provri.
Skuvati je kad i kupus i meso budu mekani
Ugrejte mast i dodajte alevu i brzo prelijte preko kipućeg kupusa. Ostavite da još malo kuva bez poklapanja.
Tagovi