Sastojci

Za 6 osoba

Jaja,čeri paradajz

6-8 Kom Obarenih jaja ili stavite po osobi koliko zelite

3-4 Kom Čeri paradajza malo krupnijih ili sitnog obicnog paradajza.

100 g Kvalitetne praške šunke

50 g Majoneza

Malo Soli

1 Veza Dekorativnog ili običnog peršuna

Priprema

Jaja

Kuvati jaja oko 7-8 min.

Ohladiti,oljuštiti i odseci malo vrh sa svakog jaje,takođe i dno malo odseci tj.poravnati da mogu jaja stabilno da stoje.Pažljivo iz svakog jajeta izvaditi zumance(po želji i ne morate ali ja volim punjena pa vadim)

Takođe mozete malo da oblikujete nozem jaja ali i ne morate.

Priprema punjenja

Žumanca,belanca od vrhova,sitno seckanu šunku,majonez(malo staviti za dekoraciju) i so pomesati u ciniji i puniti jaja do samog kraja Na svako jaje staviti kapicu od čeri paradajiza i malom špric kesom istisnuti tufnice na svaku kapicu...ređati jaja na tacnu prekrivenu peršunom.