6-8 Kom
Obarenih jaja ili stavite po osobi koliko zelite
3-4 Kom
Čeri paradajza malo krupnijih ili sitnog obicnog paradajza.
100 g
Kvalitetne praške šunke
50 g
Majoneza
Malo
Soli
1 Veza
Dekorativnog ili običnog peršuna
Priprema
Jaja
Kuvati jaja oko 7-8 min.
Ohladiti,oljuštiti i odseci malo vrh sa svakog jaje,takođe i dno malo odseci tj.poravnati da mogu jaja stabilno da stoje.Pažljivo iz svakog jajeta izvaditi zumance(po želji i ne morate ali ja volim punjena pa vadim)
Takođe mozete malo da oblikujete nozem jaja ali i ne morate.
Priprema punjenja
Žumanca,belanca od vrhova,sitno seckanu šunku,majonez(malo staviti za dekoraciju) i so pomesati u ciniji i puniti jaja do samog kraja Na svako jaje staviti kapicu od čeri paradajiza i malom špric kesom istisnuti tufnice na svaku kapicu...ređati jaja na tacnu prekrivenu peršunom.
Sastojci
Za 6 osoba
6-8 Kom Obarenih jaja ili stavite po osobi koliko zelite
3-4 Kom Čeri paradajza malo krupnijih ili sitnog obicnog paradajza.
100 g Kvalitetne praške šunke
50 g Majoneza
Malo Soli
1 Veza Dekorativnog ili običnog peršuna
Priprema
Jaja
Kuvati jaja oko 7-8 min.
Ohladiti,oljuštiti i odseci malo vrh sa svakog jaje,takođe i dno malo odseci tj.poravnati da mogu jaja stabilno da stoje.Pažljivo iz svakog jajeta izvaditi zumance(po želji i ne morate ali ja volim punjena pa vadim)
Takođe mozete malo da oblikujete nozem jaja ali i ne morate.
Priprema punjenja
Žumanca,belanca od vrhova,sitno seckanu šunku,majonez(malo staviti za dekoraciju) i so pomesati u ciniji i puniti jaja do samog kraja Na svako jaje staviti kapicu od čeri paradajiza i malom špric kesom istisnuti tufnice na svaku kapicu...ređati jaja na tacnu prekrivenu peršunom.
Tagovi