Povrće iseckati na štapice. U vrućoj vodi potopiti nudle. U posebnoj činijici pomešati šećer, soja sos i ulje od susama.
Priprema
Na suncokretovom ulju propržiti povrće, 5 minuta. Ja za kinesku hranu volim da bude blago skuvano, skoro kao sveze. Nudle iscediti i dodati u povrće. Preliti sosom i prodinstati još par minuta. Posuti sa susamom i to je to.
Sastojci
Za 2 osoba
1 komad/a Šargarepa
1 komad/a Paprika
2 komad/a Mladi luk
1 čen Beli luk
100 g Pirinčanih ili skrobnih nudli
3 supena kašika Soja sos
1/2 supena kašika Šećer
1 supena kašika Ulje od susama
1 supena kašika Susam
3 supena kašika Ulje
Priprema
Priprema sastojaka
Povrće iseckati na štapice. U vrućoj vodi potopiti nudle. U posebnoj činijici pomešati šećer, soja sos i ulje od susama.
Priprema
Na suncokretovom ulju propržiti povrće, 5 minuta. Ja za kinesku hranu volim da bude blago skuvano, skoro kao sveze. Nudle iscediti i dodati u povrće. Preliti sosom i prodinstati još par minuta. Posuti sa susamom i to je to.
Prijatno :)
Tagovi