Za 2 osoba
2 - skuše
- - morska so
1 - limun
3 čena belog luka
4 supena kašika maslinovog ulja
🔸
Skušu odmrznuti, očistiti i odstraniti rep i glavu. Ribu usoliti.
Limun iscediti, dodati maslinovo ulje i iseckan beli luk.
Pripremljenom marinadom preliti ribu i ostaviti da se marinira nekoliko sati. (Ja sam je marinirala u posudi u kojoj sam planirala da će se peći.)
Skušu, zajedno sa marinadom, peći u rerni zagrejanoj na 180°C oko 30-40 minuta. Tokom pečenja ribu okretati, kako bi se ravnomerno ispekla.
Servirati sa povrćem po želji.
Prijatno!
Sastojci
Za 2 osoba
2 - skuše
- - morska so
1 - limun
3 čena belog luka
4 supena kašika maslinovog ulja
Priprema
🔸
Skušu odmrznuti, očistiti i odstraniti rep i glavu. Ribu usoliti.
Limun iscediti, dodati maslinovo ulje i iseckan beli luk.
Pripremljenom marinadom preliti ribu i ostaviti da se marinira nekoliko sati. (Ja sam je marinirala u posudi u kojoj sam planirala da će se peći.)
Skušu, zajedno sa marinadom, peći u rerni zagrejanoj na 180°C oko 30-40 minuta. Tokom pečenja ribu okretati, kako bi se ravnomerno ispekla.
Servirati sa povrćem po želji.
Prijatno!
Tagovi