Za 4 osoba
2 komad/a Pileće belo meso
1 Šolja Pirinač
5-6 komad/a Briketi zamrznutog spanaća
1 komad/a Veća glavica luka
100 ml Ulje
1-2 prstohvat/a So, biber, začini
2 komad/a Jaje
1 Šolja Jogurt
2 supena kašika Brašno
Priprema
Zagrejati ulje i propržiti iseckan luk i piletinu. Dodati spanać i pirinač i čašu vode i prodinstati oko 10 minuta. Začiniti po želji.
Sipati u vatrostalni posudu i preliti sa umućenim jajima, jogurtom i brašnom. Peći u zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 20 minuta.
Sastojci
Za 4 osoba
2 komad/a Pileće belo meso
1 Šolja Pirinač
5-6 komad/a Briketi zamrznutog spanaća
1 komad/a Veća glavica luka
100 ml Ulje
1-2 prstohvat/a So, biber, začini
2 komad/a Jaje
1 Šolja Jogurt
2 supena kašika Brašno
Priprema
Priprema
Zagrejati ulje i propržiti iseckan luk i piletinu. Dodati spanać i pirinač i čašu vode i prodinstati oko 10 minuta. Začiniti po želji.
Sipati u vatrostalni posudu i preliti sa umućenim jajima, jogurtom i brašnom. Peći u zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 20 minuta.
Tagovi