Za 4 osoba
2 komad/a tikvica
1 kafena kašičica soli
2 supena kašika maslinovog ulja
1 supena kašika balzamika
Rendane tikvice
Dve veće tikvice očistiti.
Izrendati i posoliti.
Ovako napravljene mogu poslužiti za salatu, pripremu jela i pita.
Lično sam ih jela u Egiptu kao salatu kombinovanu sa renganom tikvom i mogu reći da je poprilično ukusno.
Sastojci
Za 4 osoba
2 komad/a tikvica
1 kafena kašičica soli
2 supena kašika maslinovog ulja
1 supena kašika balzamika
Priprema
Rendane tikvice
Dve veće tikvice očistiti.
Izrendati i posoliti.
Ovako napravljene mogu poslužiti za salatu, pripremu jela i pita.
Lično sam ih jela u Egiptu kao salatu kombinovanu sa renganom tikvom i mogu reći da je poprilično ukusno.
Tagovi