Skuvajte cvekle pa ih isecite i stavite u dublju činiju, dva manja krastavca isecite na kockice pa i njih dodajte.
Za pripremu
Dodajte malo rendanog kupusa, 1 luk isecite na listiće pa dodajte, posolite, dodajte malo ljute crvene paprike i 1 kašiku badema (može i oraha) koje ste prethodno izmrvili.
Za pripremu
Dodajte i 200 gr majoneza, 2 kašike soka od pomorandže i sve promešajte, dekorišite i poslužite.
Sastojci
Za 2 osoba
2 cvekle
2 manja krastavca
malo rendanog kupusa
1 glavica crnog luka
po ukusu soli
po ukusu ljute crvene paprike
1 kašika badema
200 gr majoneza
2 kašike soka od pomorandže
Priprema
Za pripremu
Skuvajte cvekle pa ih isecite i stavite u dublju činiju, dva manja krastavca isecite na kockice pa i njih dodajte.
Za pripremu
Dodajte malo rendanog kupusa, 1 luk isecite na listiće pa dodajte, posolite, dodajte malo ljute crvene paprike i 1 kašiku badema (može i oraha) koje ste prethodno izmrvili.
Za pripremu
Dodajte i 200 gr majoneza, 2 kašike soka od pomorandže i sve promešajte, dekorišite i poslužite.