Sastojci

Za 6 osoba

Corba

3-4 komad/a crni luk

1 veza zeleni

/ / masnoce

1-2 komad/a lorber

5-6 komad/a bibera u zrnu

/ / prasece iznutrice

1 veza iseckanog persunovog lisca

/ malo brasna

/ malo aleve paprike

/ malo soli

1 komad/a jaja

1 pakovanje/a kiselo mleko

/ malo kuvanog paradajza

Priprema

Priprema

Crni luk izrendati na krupnije a vezu zeleni sitnije pa dinstati u toploj masnoci dolivajuci toplu vodu, serpu poklopiti ali ne sasvim. Dodati lovorov list, zrno bibera i obareno i na kocke iseceno meso.

Kuvanje

Zelen i luk dinstati oko 30 minuta, a sa mesom jos 1 sat. Dolivati vodom. Persunov list dodavati oko sredine, a blagu zaprsku na kraju. Zacinite jajetom umucenim sa kiselim mlekom. Mozete dodati i malo kuvanog paradajza kada se prohladi!

Uzivajte uz Mirin recept Mirine zanimacije