

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 12 osoba
2 lista C Oblande
100 gr C Šećer u prahu 250g
125 gr margarina
1,5 šoljice vode
200 gr C Zamena za mleko u prahu
1 kesica C Vanilin šećer
oko 150 gr mlevene plazme
100 gr čokolade
3 kašike ulja
priprema:
U sud sipajte vodu, dodajte margarin i šećer i kuvajte minut-dva pa sklonite sa vatre, Dodajte mleko u prahu i mutite mikserom dok ne počne da se zgušnjava.
Dodajte u to mleveni keks, oko 30 gr. iseckane čokolade i vanilu.
Sve dobro sjedinite (ukoliko je smesa isuviše gusta dodajte malo mleka a u suprotnom još malo ml. keksa).
Na jedan manji list oblande nanesite smesu pa je pokrijte drugim listom. Pritisnite nečim odozgo da se zalepi i kada se oblanda dobro ohladila i stegla, prelijte je glazurom od 70 gr istopljene čokolade sa dodatkom 3 kašike ulja.
Komentari
milijana.s
Lepo!
tijana_v
Fino!
snezanadj
Lepo!
julijana_radosavljevic
👌👌
ljilja64
Lepo
bts_u_kujni
Lepo👌👌👌