Za 4 osoba
500 g Cureceg mlevenog mesa
1 komad/a Crnog luka srednja glavica
1 komad/a Jaje
50 g Narendanog kačkavalja
1-2 supena kašika Kečapa
2-3 supena kašika Dr. Oetker Palenta
Po ukusu malo Soli,crnog bibera,vegete,bosiljka,aleve paprike,belog luka u prahu
Malo ml Ulja
100 g Dr. Oetker Palenta
Priprema
Iseckati crni luk na sitno, dodati mleveno mesu. Promešati, dodati jedno jaje, narendanog kačkavalja, klasiku kečapa. Začiniti i dodati malo palente
Przenje
Od smese formirati pljeskavice, uvaljati u palentu i pržiti na tihoj vatri dok lepo ne porumene sa obe strane. Prijatno!😊
Recept za nagradni konkurs: Put oko sveta u vašoj kuhinji
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Cureceg mlevenog mesa
1 komad/a Crnog luka srednja glavica
1 komad/a Jaje
50 g Narendanog kačkavalja
1-2 supena kašika Kečapa
2-3 supena kašika Dr. Oetker Palenta
Po ukusu malo Soli,crnog bibera,vegete,bosiljka,aleve paprike,belog luka u prahu
Malo ml Ulja
100 g Dr. Oetker Palenta
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Iseckati crni luk na sitno, dodati mleveno mesu. Promešati, dodati jedno jaje, narendanog kačkavalja, klasiku kečapa. Začiniti i dodati malo palente
Przenje
Od smese formirati pljeskavice, uvaljati u palentu i pržiti na tihoj vatri dok lepo ne porumene sa obe strane. Prijatno!😊
Tagovi