Kore iseći na veličinu pleha. Pleh premazati uljem. Tri kore staviti dole i svaku poprskati uljem. Na treću koru posuti rendane jabuke, po dve kašike šećera, malo griza, cimeta po ukusu i suvo grožđe.
Za pripremu
Preko toga opet staviti tri kore, poprskane uljem, posuti jabukama, šećerom, grizom, cimetom i suvim grožđem i tako postupiti dok se ne utroše sve kore.
Za pripremu
Peći na 200 stepeni dok ne porumeni. Po želji preko jabuka možete posuti po jednu kašiku mlevenih prženih lešnika.
Sastojci
Za 12 osoba
1/2 kg gotovih kora
1/2 kg očišćenih i izrendanih jabuka
100 gr suvog grožđa
150 gr šećera
3-4 kašike C Pšenični griz 250g
po ukusu Dr. Oetker Cimet šećer
po potrebi ulje
Naši proizvodi
Priprema
Za pripremu
Kore iseći na veličinu pleha. Pleh premazati uljem. Tri kore staviti dole i svaku poprskati uljem. Na treću koru posuti rendane jabuke, po dve kašike šećera, malo griza, cimeta po ukusu i suvo grožđe.
Za pripremu
Preko toga opet staviti tri kore, poprskane uljem, posuti jabukama, šećerom, grizom, cimetom i suvim grožđem i tako postupiti dok se ne utroše sve kore.
Za pripremu
Peći na 200 stepeni dok ne porumeni. Po želji preko jabuka možete posuti po jednu kašiku mlevenih prženih lešnika.