Za 2 osoba
600 g Svinjetina
5 supena kašika Worcester sos
3 supena kašika Maslinovo ulje
1 nekoliko So,biber,ruzmarin
Priprema
Nasecite meso na zalogajčiće,i dobro utopite u mešavinu navedenog. Vakumirajte kesu i ostavite makar jedan dan u frižideru.
Kratko ispržite u posudi bez masnoće,ukoliko imate,ili na malo masnoće, poklopljeno.
Meso treba da bude mekano.
Servirajte uz prilog po želji.
Ovaj put je s testeninom za kuskus.
Recept za nagradni konkurs: Put oko sveta u vašoj kuhinji
Sastojci
Za 2 osoba
600 g Svinjetina
5 supena kašika Worcester sos
3 supena kašika Maslinovo ulje
1 nekoliko So,biber,ruzmarin
Priprema
Priprema
Nasecite meso na zalogajčiće,i dobro utopite u mešavinu navedenog. Vakumirajte kesu i ostavite makar jedan dan u frižideru.
Kratko ispržite u posudi bez masnoće,ukoliko imate,ili na malo masnoće, poklopljeno.
Meso treba da bude mekano.
Servirajte uz prilog po želji.
Ovaj put je s testeninom za kuskus.
Tagovi