Za 4 osoba
300 g pilećeg belog mesa
200 g pirinča
4-5 glavica crnog luka
so, biber, vegeta
Priprema
Belo meso obariti (vodu ne bacati).
Meso sitno iseckati.
Crni luk sitno iseckati pa prodinstati na malo ulja.
Dodati meso i pržiti 10-ak minuta.
Dodati pirinač.
Dodavati po malo supe u kojoj se barilo meso i dinstati.
Kada pirinač omekša začiniti.
Može se zapeći malo u rernu ali i ne mora.
Recept za nagradni konkurs: Put oko sveta u vašoj kuhinji
Sastojci
Za 4 osoba
300 g pilećeg belog mesa
200 g pirinča
4-5 glavica crnog luka
so, biber, vegeta
Priprema
Priprema
Belo meso obariti (vodu ne bacati).
Meso sitno iseckati.
Crni luk sitno iseckati pa prodinstati na malo ulja.
Dodati meso i pržiti 10-ak minuta.
Dodati pirinač.
Dodavati po malo supe u kojoj se barilo meso i dinstati.
Kada pirinač omekša začiniti.
Može se zapeći malo u rernu ali i ne mora.