Recept za nagradni konkurs: Delite recepte, delimo poklone!
Sastojci
Za 10 osoba
Dekoracija
10 komad/a
jaja
50 g
majoneza
1 prstohvat/a
persunov list
Nekoliko komad/a
Paradajz
Priprema
Priprema
Tvrdo skuvati jaja pa ih zaseći sa jedne strane. Izvaditi žumance iz jaja, staviti u posudu i dodati sitno iseckanu salamu, majonez i sitno iseckanu vezicu peršunovog lista. Dobro izmešati i tom smesom napuniti jaja.
Dekoracija
Paradajz oprati, preseći napola i staviti preko napunjenih jaja. Majonezom napraviti tačkice na paradajzu tako da dobijemo izgled pečurke. Činiju prekriti listovima sveže zelene salate i poređati pečurke. Tako pripremljene pečurke postaviti na sto za služenje.
Recept za nagradni konkurs: Delite recepte, delimo poklone!
Sastojci
Za 10 osoba
10 komad/a jaja
50 g majoneza
1 prstohvat/a persunov list
Nekoliko komad/a Paradajz
Priprema
Priprema
Tvrdo skuvati jaja pa ih zaseći sa jedne strane. Izvaditi žumance iz jaja, staviti u posudu i dodati sitno iseckanu salamu, majonez i sitno iseckanu vezicu peršunovog lista. Dobro izmešati i tom smesom napuniti jaja.
Dekoracija
Paradajz oprati, preseći napola i staviti preko napunjenih jaja. Majonezom napraviti tačkice na paradajzu tako da dobijemo izgled pečurke. Činiju prekriti listovima sveže zelene salate i poređati pečurke. Tako pripremljene pečurke postaviti na sto za služenje.
Tagovi