Za 10 osoba
300 ml Kondenzovano mleko
200 g C Kokos
100 g Bela čokolada
100 g Tamna čokolada
PRIPREMA BELE SMESE
U posudu sipati kondenzovano mleko.
Dodati kokos i otopljenu belu čokoladu.
Smesu umesiti rukama da se sastojci dobro sjedine
PRIPREMA TAMNE SMESE
Od pripremljene bele smese odvojiti 1/3 i u nju dodati istopljenu tamnu čokoladu.
PRIPREMA KOLAČA
Na sto razvući prozirnu foliju.
Na foliji od bele smese formirati pravougaonik.
Od tamne smese napraviti valjak.i staviti ga na jedan duži kraj bele smese,
Pomoću folije umotati rolat.
Valjati rolat i oblikovati ga rukama da bude okrugao.
Kolač pre služenja ,držati u zamrzivaču nekoliko sati.
Pre služenj izvaditi kolač iz zamrzivača ,odmotati foliju i kolač seći na kolutove debljine 1/2 cm.
Ceo rolat ,po želji može se uvaljti u kokos.
Recept za nagradni konkurs: Delite recepte, delimo poklone!
Sastojci
Za 10 osoba
300 ml Kondenzovano mleko
200 g C Kokos
100 g Bela čokolada
100 g Tamna čokolada
Naši proizvodi
Priprema
PRIPREMA BELE SMESE
U posudu sipati kondenzovano mleko.
Dodati kokos i otopljenu belu čokoladu.
Smesu umesiti rukama da se sastojci dobro sjedine
PRIPREMA TAMNE SMESE
Od pripremljene bele smese odvojiti 1/3 i u nju dodati istopljenu tamnu čokoladu.
PRIPREMA KOLAČA
Na sto razvući prozirnu foliju.
Na foliji od bele smese formirati pravougaonik.
PRIPREMA KOLAČA
Od tamne smese napraviti valjak.i staviti ga na jedan duži kraj bele smese,
PRIPREMA KOLAČA
Pomoću folije umotati rolat.
Valjati rolat i oblikovati ga rukama da bude okrugao.
PRIPREMA KOLAČA
Kolač pre služenja ,držati u zamrzivaču nekoliko sati.
Pre služenj izvaditi kolač iz zamrzivača ,odmotati foliju i kolač seći na kolutove debljine 1/2 cm.
Ceo rolat ,po želji može se uvaljti u kokos.
Tagovi