Za 4 osoba
1 kg krompira
2 manje glavice crnog luka
2 češnja belog luka
so, biber, vegeta
po potrebi mleko
Priprema
Krompir oljuštiti, skuvati i procediti.
Ispasirati ga.
Crni i beli luk izrendati.
Propržiti ga na ulju.
Dodati u krompir i promešati.
Dodavati po malo mleko i dobro umutiti.
Začiniti po ukusu.
Može se dodati i masnoća od pecenog pileta ili slaninice.
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg krompira
2 manje glavice crnog luka
2 češnja belog luka
so, biber, vegeta
po potrebi mleko
Priprema
Priprema
Krompir oljuštiti, skuvati i procediti.
Ispasirati ga.
Crni i beli luk izrendati.
Propržiti ga na ulju.
Dodati u krompir i promešati.
Dodavati po malo mleko i dobro umutiti.
Začiniti po ukusu.
Može se dodati i masnoća od pecenog pileta ili slaninice.