Za 4 osoba
1 komad/a Belo meso
2-3 supena kašika Vegeta
po potrebi So
po potrebi Biber
po potrebi Ulje
po potrebu Puter
Priprema
Isečene pileće šnicle posušite dobro sa ubrusom s obe strane. Posotlite ih i utrljajte u njih vegetu. Po želji možete staviti i biber, ko voli.
Staviti u frižider da odstoje oko pola sata.
Zagrejati ulje i na srednjoj temperaturi pržite oko 4-5 minuta, okrenite i dodajte i premažite puter po šniclama.
.
Prženje...
!!Kada se puter rastopi pržite šnicle još par minuta dok ne postanu izdignute i vazdušaste.
Tako će piletina biti spolja hrskava, a iznutra ukusna i sočna
...
Prijatno!!!!
Sastojci
Za 4 osoba
1 komad/a Belo meso
2-3 supena kašika Vegeta
po potrebi So
po potrebi Biber
po potrebi Ulje
po potrebu Puter
Priprema
Priprema
Isečene pileće šnicle posušite dobro sa ubrusom s obe strane. Posotlite ih i utrljajte u njih vegetu. Po želji možete staviti i biber, ko voli.
Staviti u frižider da odstoje oko pola sata.
Zagrejati ulje i na srednjoj temperaturi pržite oko 4-5 minuta, okrenite i dodajte i premažite puter po šniclama.
.
Prženje...
!!Kada se puter rastopi pržite šnicle još par minuta dok ne postanu izdignute i vazdušaste.
Tako će piletina biti spolja hrskava, a iznutra ukusna i sočna
...
Prijatno!!!!
Tagovi