Za 4 osoba
1 pakovanje/a testoza picu
/ / kecapa
/ / origano
250 g sunke
100 g cajne kobasice
150 g sampinjona
150 g kackavalja
Priprema
Testo rastanjiti i staviti u pleh. Premazati kečapom i posuti origanom.
Rasporediti tanko rezanu šunku, zatim poređati tanko rezanu čajnu kobasicu. Preko naneti seckane šampinjone, prekriti rendanim kačkavaljem i išarati kečapom.
Pecenje
Peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15 minuta. Gotovu picu izvaditi iz rerne, ostaviti da se malo prohladi i pislužiti je dok je vruća.
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje/a testoza picu
/ / kecapa
/ / origano
250 g sunke
100 g cajne kobasice
150 g sampinjona
150 g kackavalja
Priprema
Priprema
Testo rastanjiti i staviti u pleh. Premazati kečapom i posuti origanom.
Rasporediti tanko rezanu šunku, zatim poređati tanko rezanu čajnu kobasicu. Preko naneti seckane šampinjone, prekriti rendanim kačkavaljem i išarati kečapom.
Pecenje
Peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15 minuta. Gotovu picu izvaditi iz rerne, ostaviti da se malo prohladi i pislužiti je dok je vruća.