Za 8 osoba
1 pakovanje/a Kore za pitu od heljdinog brašna
400 g Sir
4 komad/a Jaja
2-3 dl Mleko
1/2 supena kašika So
KORAK 1
U izmrvljeni sir dodati jaja i izmešati da se lepo sjedine.
KORAK 2
Zatim dodati mleko da se dobije žitka masa.
U zavisnosti od tvrdoće sira,dodavati mleko .
KORAK 3
U podmazan pleh ređeti kore i svaku premazati sa 2-3 kašike fila.
Ređati dok se ne potroši sav materijal
KORAK 4
Poslednju koru izbockati sa viljuškom i preliti sa preostalim filom
KORAK 5
Pitu peći u zagrejanoj rerni 30-40 minuta na 180 stepeni ,dok ne porumeni.
Sastojci
Za 8 osoba
1 pakovanje/a Kore za pitu od heljdinog brašna
400 g Sir
4 komad/a Jaja
2-3 dl Mleko
1/2 supena kašika So
Priprema
KORAK 1
U izmrvljeni sir dodati jaja i izmešati da se lepo sjedine.
KORAK 2
Zatim dodati mleko da se dobije žitka masa.
U zavisnosti od tvrdoće sira,dodavati mleko .
KORAK 3
U podmazan pleh ređeti kore i svaku premazati sa 2-3 kašike fila.
Ređati dok se ne potroši sav materijal
KORAK 4
Poslednju koru izbockati sa viljuškom i preliti sa preostalim filom
KORAK 5
Pitu peći u zagrejanoj rerni 30-40 minuta na 180 stepeni ,dok ne porumeni.
Tagovi