Za 4 osoba
2 komad/a Tikvice
3-4 supena kašika Maslinovo ulje
1/2 komad/a Crni luk
1 nekoliko So, biber i mirođija
Priprema
Malo ispržiti seckani luk,dodati nasečene mlade tikvice,naliti oko litar vode i kuvati dok ne omekšaju.
Šrapnim mikserom ispasirati u fini krem,posoliti po ukusu i začiniti seckanom mirođijom.
Recept za nagradni konkurs: Otkrijte čari vege kuhinje!
Sastojci
Za 4 osoba
2 komad/a Tikvice
3-4 supena kašika Maslinovo ulje
1/2 komad/a Crni luk
1 nekoliko So, biber i mirođija
Priprema
Priprema
Malo ispržiti seckani luk,dodati nasečene mlade tikvice,naliti oko litar vode i kuvati dok ne omekšaju.
Šrapnim mikserom ispasirati u fini krem,posoliti po ukusu i začiniti seckanom mirođijom.
Tagovi