Za 2 osoba
po želji belo meso ili svinjske snicle
1 supena kašika vegete
1/2 kafena kašičica bibera
1/2 kafena kašičica belog luka u prahu
1/2 kafena kašičica sitne, slatke paprike
1/2 l mleka
Priprema
Meso tanko iseći i malo izlupati.
Začiniti po ukusu i premazati uljem.
Staviti u dublji sud i preliti mlekom.
Ostaviti da odstoji u frižider 2 sata.
Meso je spremno za pečenje.
Može se staviti preko krompira.
Preliti mlekom u kome je stajalo i peći.
Sastojci
Za 2 osoba
po želji belo meso ili svinjske snicle
1 supena kašika vegete
1/2 kafena kašičica bibera
1/2 kafena kašičica belog luka u prahu
1/2 kafena kašičica sitne, slatke paprike
1/2 l mleka
Priprema
Priprema
Meso tanko iseći i malo izlupati.
Začiniti po ukusu i premazati uljem.
Staviti u dublji sud i preliti mlekom.
Ostaviti da odstoji u frižider 2 sata.
Meso je spremno za pečenje.
Može se staviti preko krompira.
Preliti mlekom u kome je stajalo i peći.