Belo meso dinstajte na malo maslinovog ulja i kisele vode, zacinjene solju i biberom.
Cuspajz
Cuspajz od tikvica: izdinstajte manju glavicu crnog luka na maslinovom ulju i kiseloj vodi, doajte belo meso i dinstajte zajedno, posolite. Kada je voda isparila dodajte dve rendane tikvice (koje niste ocedili) i aleve paprike. Kuvajte tikvice u sopstvenom soku. Pri kraju posolite, pobiberite i dodajte seckanu mirodjiju.
Sastojci
Za 4 osoba
1 komad/a vece belo meso pilece
3 supena kašika maslinovog ulja
/ po potrebi kisele vode
/ / so, biber, aleve paprike, mirodjije
1 komad/a crni luk
2 komad/a srednje tikvice
Priprema
Priprema mesa
Belo meso dinstajte na malo maslinovog ulja i kisele vode, zacinjene solju i biberom.
Cuspajz
Cuspajz od tikvica: izdinstajte manju glavicu crnog luka na maslinovom ulju i kiseloj vodi, doajte belo meso i dinstajte zajedno, posolite. Kada je voda isparila dodajte dve rendane tikvice (koje niste ocedili) i aleve paprike. Kuvajte tikvice u sopstvenom soku. Pri kraju posolite, pobiberite i dodajte seckanu mirodjiju.
Uzivajte uz Mirin recept Mirine zanimacije !!!