Pomešati sadržaj kesice sa četiri kašike hladnog mleka i četiri kašika šećera, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka od 500 ml zagrejati do ključanja. Kadproključa, skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni puding-prašak. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom.
Dekoracija
U principu možete koristiti koji god ukus vama odgovara, a i dekorisati ga po sopstvenoj želji. Na jednoj od slika sam upotrebila suvo grožđe i seckane jagode, a na drugoj cimet i narendanu jabuku,
Sastojci
Za 2 osoba
1 kesica/e Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
1 komad/a Jabuke
1 prstohvat/a Dr. Oetker Cimet šećer
Naši proizvodi
Priprema
Pravljenje pudinga
Pomešati sadržaj kesice sa četiri kašike hladnog mleka i četiri kašika šećera, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka od 500 ml zagrejati do ključanja. Kadproključa, skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni puding-prašak. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom.
Dekoracija
U principu možete koristiti koji god ukus vama odgovara, a i dekorisati ga po sopstvenoj želji. Na jednoj od slika sam upotrebila suvo grožđe i seckane jagode, a na drugoj cimet i narendanu jabuku,
Zaista jedna divna poslastica na brzaka!