Prašak za puding rastvorite u 2 dl mleka, pa ga sipajte u ostatak mleka koje ste sa 6 kašika šećera prethodno zagrejali do ključanja. Mešajte dok se ne zgusne, a potom dodajte kockice bele čokolade da se rastope. Ostavite da se hladi.
Margarin penasto umutite sa šećerom u prahu, te ga sastavite sa ohlađenim pudingom.
Završni postupak:
Izmiksajte prašak za šlag sa hladnom kiselom vodom.
Premazujete svaku rozen koru prvo filom I , a zatim i slojem šlaga dok ne potrošite pripremljene količine.
Sastojci
Za 30 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Rozen kore
1 l mleka
6 supena kašika šećera
3 kesica/e Dr. Oetker Puding sa ukusom slatke pavlake
250 g margarina
200 g C Šećer u prahu 250g
200 g bele čokolade
300 g Dr. Oetker Šlag pena
5 dl kisele vode
Naši proizvodi
Priprema
Fil I:
Prašak za puding rastvorite u 2 dl mleka, pa ga sipajte u ostatak mleka koje ste sa 6 kašika šećera prethodno zagrejali do ključanja. Mešajte dok se ne zgusne, a potom dodajte kockice bele čokolade da se rastope. Ostavite da se hladi.
Margarin penasto umutite sa šećerom u prahu, te ga sastavite sa ohlađenim pudingom.
Završni postupak:
Izmiksajte prašak za šlag sa hladnom kiselom vodom.
Premazujete svaku rozen koru prvo filom I , a zatim i slojem šlaga dok ne potrošite pripremljene količine.
Rashlađenu tortu dekorišite preostalim šlagom.
Tagovi