Sastojci

Za 30 osoba

Kore:
Fil I:

1 l mleka

6 supena kašika šećera

3 kesica/e Dr. Oetker Puding sa ukusom slatke pavlake

250 g margarina

200 g bele čokolade

Za fil Ii i dekoraciju;

5 dl kisele vode

Naši proizvodi

Priprema

Fil I:

Prašak za puding rastvorite u 2 dl mleka, pa ga sipajte u ostatak mleka koje ste sa 6 kašika šećera prethodno zagrejali do ključanja. Mešajte dok se ne zgusne, a potom dodajte kockice bele čokolade da se rastope. Ostavite da se hladi.

Margarin penasto umutite sa šećerom u prahu, te ga sastavite sa ohlađenim pudingom.

 

Završni postupak:

Izmiksajte prašak za šlag sa hladnom kiselom vodom.

Premazujete svaku rozen koru prvo  filom I , a zatim i slojem šlaga dok ne potrošite pripremljene količine.

Rashlađenu tortu dekorišite preostalim šlagom.