Za 4 osoba
1 kg svinjskog karea
1 glavica belog luka
po ukusu so,ruzmarin,ulje
1.
Beli luk iseći na tanke listiće i njime gusto špikovati but.Preliti ga uveče uljem i ostaviti do jutra u frižideru
2.
Meso posoliti,posuti ruzmarinom i peći u vreloj rerni.
3.
Dolivati pomalo vode i njome povremeno prelivati meso.Pečeno meso iseći na šnicle i služiti toplo.
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg svinjskog karea
1 glavica belog luka
po ukusu so,ruzmarin,ulje
Priprema
1.
Beli luk iseći na tanke listiće i njime gusto špikovati but.Preliti ga uveče uljem i ostaviti do jutra u frižideru
2.
Meso posoliti,posuti ruzmarinom i peći u vreloj rerni.
3.
Dolivati pomalo vode i njome povremeno prelivati meso.Pečeno meso iseći na šnicle i služiti toplo.