Izmrviti keks rukom na krupnije, u posebnu ciniju staviti pola jogurta i 300g secera izmesati da se secer otopi, drugu polovinu staviti u keks. Kad je se secer otopio staviti tu smesu isto u keks i mesati rukom dok keks ne omeksa. Smesu staviti na tacnu i oblikovati koru.
Redjanje visnje(fil)
Ocediti visnje od soka i poredjati po napravljenoj kori.
Dekoracija
Umutiti 300g slaga i staviti preko torte.posto sam pravila tortu za nas ukucane nisam je ukrasavala nista 😍
Sastojci
Za 20 osoba
750 g Keks petit
1 l Jogurt
300 g Kristal secera
500 g Višnje
300 g Slaga
Priprema
Priprema kore
Izmrviti keks rukom na krupnije, u posebnu ciniju staviti pola jogurta i 300g secera izmesati da se secer otopi, drugu polovinu staviti u keks. Kad je se secer otopio staviti tu smesu isto u keks i mesati rukom dok keks ne omeksa. Smesu staviti na tacnu i oblikovati koru.
Redjanje visnje(fil)
Ocediti visnje od soka i poredjati po napravljenoj kori.
Dekoracija
Umutiti 300g slaga i staviti preko torte.posto sam pravila tortu za nas ukucane nisam je ukrasavala nista 😍
Tagovi